ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πολιτική επιστροφών

Ποιότητα: Το freshdelicious.gr διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των πρϊόντων της και τις υψηλές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραδόθηκαν έχουν κάποιο ελάττωμα ως αποτέλεσμα αμέλειας του καταστήματος, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και με την απαραίτητη απόδειξη πληρωμής, το freshdelicious.gr θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν ή θα αφαιρέσει το ποσό του προϊόντος από το σύνολο της παραγγελίας άμεσα τη στιγμή της παράδοσης ή θα καταθέσει το αιτούμενο ποσό επιστροφής σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Επίσης, το freshdelicious.gr διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την επιστροφή του προϊόντος με δική του επιβάρυνση στο κόστος αποστολής.

Σύσταση προς τους πελάτες: Ο έλεγχος της κατάστασης των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους άπο τους πελάτες, συστήνεται να γίνεται κατά τη διάρκεια της παράδοσης, για να γίνεται άμεσα η διευθέτηση του κάθε ζητήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν ο πελάτης θέλει να επιστρέψει ένα προϊόν, συμπληρώνει τη Φόρμα Επιστροφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του freshdelicious.gr για να λάβει Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Τμήμα Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης, θα διευθετηθεί η επιστροφή του εκάστοτε προϊόντος.

Προθεσμία δήλωσης ελαττωματικού προϊόντος: Η προθεσμία για να επιστραφεί ένα προϊόν, είναι ένα 24ωρο από την ώρα παράδοσής του. Αναφορές για ελαττωματικά προϊόντα που διατυπώνονται μετά από το πρώτο 24ωρο από την παράδοση, δε θα γίνονται δεκτές λόγω της ευπάθειας των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημα.

Πολιτική επιστροφών για προϊόντα εξοπλισμού Lodge και Napoleon: Στην πολιτική επιστροφών για τα προϊόντα εξοπλισμού θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 48 ωρών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και είναι σε καλή κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση επιστροφές λόγο λάθους παραγγελίας πρέπει να συνοδεύοντε από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και εντός της συσκευασίας. Ανοιγμένα ή χρησιμοποιημένα δεν θα γίνονται δεκτά. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγο λάθους του κατασκευαστή ή αστοχίας υλικού, πρέπει να επιστραφεί το προϊόν με την απόδειξη αγοράς του ή τιμολόγιο και με την συσκευασία του και σε καλή κατάσταση. Όταν το παραλάβουμε θα γίνει επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον ήταν με αντικαταβολή ή στην κάρτα σας αν η αγορά έγινε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η εκτέλεση της εντολής εξαρτάται από την τράπεζα και η διάρκεια είναι 6-7 εργάσιμες ημέρες.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.