ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι αποστολής

Παράδοση παραγγελίας

Για παραγγελίες που γίνονται μέχρι και τις 14:00, η αποστολή γίνεται αυθημερόν. Για παραγγελίες μετά τις 14:00, η αποστολή γίνεται την επόμενη μέρα.

Εξαιρείται η περιοχή του Μοσχάτου, όπου αυθημερόν παράδοση μπορεί να γίνει για παραγγελίες σε οποιαδήποτε ώρα λειτουργίας του καταστήματος. 

Παραλαβή από το κατάστημα Fresh n' Delicious: Με παράδοση στο Fresh n' Delicious, Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 & Σολωμού, η παράδοση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 1 ώρας από την αποστολή της παραγγελίας και κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Οι ώρες λειτουργίας αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.freshdelicious.gr

Ώρες παράδοσης

Οι παραδόσεις γίνονται με μεταφορικό μέσο του Fresh n' Delicious μεταξύ 10:00 και 18:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Για παραδόσεις πριν ή μετά από το ωράριο παράδοσης, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με το κατάστημα για να επιβεβαιωθεί η εφικτότητα της παράδοσης.

Παραδόσεις σε εθνικές εορτές και αργίες δεν πραγματοποιούνται.


Ελάχιστη παραγγελία

1. Για αποστολές σε Μοσχάτο, Νέο Φάληρο και Καλλιθέα δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό αγορών.

2. Για αποστολές στις περιοχές Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Νέο Φάληρο, Παλαιό Φάληρο, Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Καλαμάκι και Γλυφάδα η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ.


3. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής η ελάχιστη παραγγελία είναι 50 ευρώ.


Στην περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούμε να σας φέρουμε την παραγγελία στο σημείο που επιλέξατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε νέα ώρα και σημείο παράδοσης.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.