Ιταλικά ζυμαρικά υψηλής ποιότητας με προέλευση από την πατρίδα των ζυμαρικών, το Gragnano. Το παραδοσιακό εργοστάσιο της οικογένειας Garofalo λειτουργ..
Ιταλικά ζυμαρικά υψηλής ποιότητας με προέλευση από την πατρίδα των ζυμαρικών, το Gragnano. Το παραδοσιακό εργοστάσιο της οικογένειας Garofalo λειτουργ..
Κάθε άνοιξη, έρχεται κατευθείαν από την κατοικία των Θεών, τον
εντυπωσιακό και πανίσχυρο Όλυμπο, ένα μέλι που μπορεί να υπερηφανεύεται
για τη θεϊκή του προέλευση. Τα σπάνια φυτά και βότανα που κυριαρχούν
στην περιοχή, ενώνονται σε έναν μεθυστικό συνδυασμό και φέρνουν στο τραπέζι
σας άριστο κ..
Κατευθείαν από το υπέροχο Αιγαίο μας, το θυμαρίσιο μέλι κρύβει μέσα στο κεχριμπαρένιο χρώμα του όλη την ομορφιά των
ελληνικών νησιών, του ήλιου και της θάλασσας. Με υπέροχη, δυνατή, γεύση
και μεθυστικά αρώματα, έρχεται να σας ταξιδέψει με τον πιο απολαυστικό
τρόπο...
Μέλι Βελανιδιάς που συλλέγεται από τις ορεινές περιοχές τις Καστοριάς κάθε χρόνο τέλος Ιουλίου. Γνωστό ως δασόμελο η μελούρα ανήκει στην κατηγορία
μελιτώματα, χαρακτηριστικό γνώρισμα του, το έντονο μαύρο χρώμα του, η
ουδέτερη γεύση και η πυκνότητα του...
Γλυκό του κουταλιού περγαμόντο αποκλειστικά με ελληνικό καρπό, τα πιο
υψηλά στάνταρ ποιότητας και αποκλειστική συνταγή της be sweet. Χωρίς
πρόσθετα χρώματα και αρώματα...
Γλυκό του κουταλιού σταφύλι αποκλειστικά με ελληνικό καρπό, τα πιο υψηλά
στάνταρ ποιότητας και αποκλειστική συνταγή της be sweet. Χωρίς πρόσθετα
χρώματα και αρώματα...
Προϊόντα με ποιότητα, φτιαγμένα με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικά από το Εργαστήριο Παραδοσιακών Γεύσεων Nostimon, με προέλευση από το ορεινό χωριό Οίτη...
Προϊόντα με ποιότητα, φτιαγμένα με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικά από το Εργαστήριο Παραδοσιακών Γεύσεων Nostimon, με προέλευση από το ορεινό χωριό Οίτη...
Γλυκιά πολυεπίπεδη γεύση με άρωμα λουλουδιών. Βοηθάει στην καλή λειτουργία της πέψης και στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Δίνει ενέργεια και αντοχή και ρυθμίζει την εντερική λειτουργία του συκωτιού...
Δοκιμάστε το Χειροποίητο Αμυγδαλοβούτυρο με σοκολάτα κουβερτούρα “Οι Γουμένισσες” ως επάλειμμα σε ψωμί, με φρούτα, με κρέπες ή κρουασάν και σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας τη φανταστική γεύση με όλα τα διατροφικά οφέλη του αμύγδαλου...